Bloggeren

Hej og velkommen til mit bibliofile online univers.

Mit navn er Ann-Kristine og jeg er kort sagt bibliofil. Det har jeg været lige siden min barndom og derfor er jeg nu i gang med at uddanne mig til bibliotekar. Tidligere har jeg læst litteraturhistorie på Århus Universitet og jeg elsker nærmest alle former for bøger; nye, gamle, store, små, paperback, læderindbundne og ikke mindst e-bøger.

Jeg læser bøger indenfor mange forskellige genrer og dette kan formentlig afspejles på denne blog. Der er intet som et smukt billede af en bog og det er også boglige idéer, som jeg vil videregive til mine læsere.

1989 var året, hvor jeg blev født og i skrivende stund bor jeg i Ringsted sammen med min kæreste Martin. Vi mødte hinanden, da jeg boede i Århus og selvom han til tider mener, at mit forhold til bøger er bindegalt, så er han også glad for vores hjemmebibliotek, som vokser og vokser. Hvis man ikke kan finde mig hjemme eller KUA, hvor jeg tager min nuværende uddannelse, kan man finde mig på det lokale bibliotek, hvor jeg tit kommer hjem med flere bøger end jeg skulle aflevere (og flere end jeg kan nå at læse inden de skal retur) eller på mit arbejde på AU Library i Emdrup, hvor jeg er omringet af bøger. 

2 thoughts on “Bloggeren

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s