En søndag på Bogforum

Så fik jeg også tid til at skrive lidt om hvad jeg så ude i Bella Centeret i søndags. Når jeg tænker tilbage, er det ikke mange ting, men jeg var på mine fødder stort set fra morgen til aften og havde fyldte tasker med hjem. Denne dag mødtes jeg med Mia, som står bag bloggen “Lurking in the Library” og hun anmelder også for det litterære tidsskrift Littuna. Hun læser netop nu på min gamle uddannelse på AU og vi kender hinanden fra hendes tidligere studie, hvor hun læste sammen med min kæreste. Men nok om det.

Jeg havde selvfølgelig hørt, at Don Rosa var på Bogforum og selvom jeg ikke er verdens største fan (det beviste køen med de mange mennesker med stakke af bøger), så var jeg selvfølgelig interesseret i at møde manden bag nogle af de tegneserier, som jeg læste som barn. Mia skulle have et art print signeret og jeg gik med hende derovre. Jeg fik købt mig det fineste art print med stakke af tegneserier og de klassiske karakterer på og vi satte os til at vente i 2,5 time inden han kom derhen for at signere. Men det var helt bestemt ventetiden værd og nedenstående billeder er blot få ud af mange.

Da vi havde set Don Rosa, besluttede vi os for at gå lidt rundt og vi endte en tid ved et bacon-arrangement nede på madscenen. Her var det den skaldede kok som var i selskab med Christopher Sjuve, hvis bog om bacon netop er udkommet. Jeg er ganske vild med bacon, men det var også rart at overhøre to mænd, som bare stod og hyggede sig på scenen og snakkede om bacon. Bogen hedder i øvrigt “Alt bliver bare bedre med BACON” i tilfælde af at du kender en baconfan, som mangler en kogebog i samlingen.

Det sidste, som jeg nåede at høre, var et arrangement i anledning af at det er 40 år siden, at bogen “Vinterbørn” af Dea Trier Mørch blev udgivet. Her var både Anne Lise Marstrand-Jørgensen, Tobias Trier, Ann-Mari Max Hansen og Johanne Mygind på scenen og jeg standsede der en kort stund, da min mor har bogen stående hjemme på reolen. Alt i alt en rar søndag i godt selskab. Jeg vil også lige sige tusind tak til folkene bag Bogforum – både for billetten men også fordi at de formår at skabe et Bogforum, hvor enhver bogelsker kan finde noget til hans/hendes smag 🙂

Lidt flere billeder, som vist ikke behøver en beskrivelse herunder 🙂

Hvad med jer? Fik i oplevet noget interessant om søndagen?

Reklamer

One thought on “En søndag på Bogforum

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s