#Litterære links – Interviews med forfattere

I går befandt jeg mig igen inde i Dronningesalen i Den Sorte Diamant og så en virkelig interessant samtale med hjerneforskeren David Erritzøe, forfatteren Thomas Boberg og videnskabsjournalisten/forfatterinden Lone Frank, som handlede om hvordan hjernen reagerer på psykedeliske stoffer. Samtalen tog udgangspunkt i bogen “Lystens Pioner” om en amerikansk psykiater, som Frank udgav sidste vinter og jeg blev mindet om de samtaler, som man kan finde inde på Det Kongelige Biblioteks hjemmeside. De har også en YouTube-kanal og jeg har brugt min morgen på at se den med Caitlin Moran. Selv elsker jeg at tage til litteraturarrangementer, og det er oftest forfattersamtaler, som jeg støder på. Her er et par af mine favoritter:

Ovre på Louisiana Channels YouTube er der også masser af både små og store interviews med danske og internationale forfattere- her med den fantastiske Umberto Eco:

Efter jeg var i Politikens Boghal for at se Atticus Lish, fandt jeg denne video med ham, hvor han besøger en studenterboghandel:

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s