#2 Boglige bekendelser

6. Værket Ulysses – ser i, jeg har rent faktisk haft denne bog siden 2010, hvor jeg boede i England, men jeg har kun åbnet den én gang. Jeg vil gerne læse den en dag, men mange mennesker siger at den er svær at komme igennem, hvilket måske holder mig lidt tilbage.

7. Hunger Games – Da jeg startede med at læse Hunger Games serien var jeg spændt. Jeg havde endnu ikke set filmene, dog havde jeg set trailere på YouTube. Den første bog var rigtig god, den næste var okay, men da jeg nåede til den sidste kunne jeg simpelthen ikke holde Peeta ud. Det var svært at tage mig sammen til at læse den færdig og sådan havde jeg det også med Twilight. Ja, den har jeg læst. Til at starte med var det en god serie, men til sidst ville jeg bare gøre den færdig. Dette gælder dog ikke altid – jeg har læst de to første bøger i Stieg Larsson’s Millenium-trilogi, men da jeg nåede til den sidste, gik jeg i stå. Jeg ejer den dog, så en dag skal jeg i gang igen. Måske har det noget at gøre med at jeg så filmen og ved, hvordan den ender.

8. Jeg ejer en masse bøger (800+), men jeg kan ikke lade være med at købe flere. Især hvis de er billige.

9. Biblioteker– Jeg har altid elsket at befinde mig på et bibliotek og jeg er i skrivende stund ved at uddanne mig til bibliotekar. Hver gang jeg går derhen tænker jeg: I dag skal jeg kun låne en bog – men jeg ender altid med at låne mindst 5 og det er særligt i eksamensperioder at det går galt – både med faglitteratur og skønlitteratur. Jeg har 3 bibliotekslogin, som jeg bruger flittigt – samt et til Bibliotek.dk, hvilket er farligt. 3 klik og jeg har bestilt en bog hjem.

10. Goodreads er en af mine favorithjemmesider og min TBR-liste bliver længere og længere hver gang jeg er derinde. Jeg skriver dog ikke rigtig anmeldelser derinde – giver blot stjerner og skriver så på denne blog i stedet og på Bogrummet.dk

Hvad med jer? Har i nogle litterære bekendelser i ærmet? 

Reklamer

One thought on “#2 Boglige bekendelser

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s